Navigera

Om företaget

Vi är leverantörer för provningsutrustningar för metall, plast & gummi, papper och träindustrin. I våra lokaler i Gislaved genomför vi även utbildningar samt provningar åt kunder.

Vi har som målsättning att vara bäst inom vårt område vilket innebär att vi ständigt befinner oss i ett utvecklingsarbete där kraven ställs av våra kunder. Kraven innebär att arbetet med utökning av ackreditering samt förbättring av metoder och instruktioner är en central del av vår verksamhet. Detta arbete syftar till att leverera högsta kvalitet på såväl våra produkter som på våra tjänster.

I juni 2015 köptes vi upp av MTS Systems Norden AB och verkar idag som ett dotterbolag till dem. MTS Systems är en ledande global leverantör av testlösningar och positionssensorer med lokalt kontor i Göteborg. Du kan läsa mer om företaget genom att klicka på följande länk, http://www.mts.com/en/index.htm. Vi har ett nära samarbete och erbjuder tillsammans ett brett sortiment av tjänster, instrument och innovativa lösningar. Vår gemensamma kunskap bygger på decennier av erfarenhet och expertis. Upptäck hur vi kan hjälpa dig med dina test- och kalibreringsbehov oavsett bransch.

Allmänna vilkor: http://www.mts.com/cs/groups/public/documents/corporatedocuments/sales_terms_ous_070503_sv.pdf

  • ICS AB  | SE-332 21 Gislaved  |  Tel: +46 (0)371-847 00  |  Fax: +46 (0)371-147 76  |  Email: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.